Hakkımda

Kısaca Eğitimim..

İzmir Atatürk Lisesi’ni 1993 yılında bitirdikten sonra, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde lisans (1999) ve yüksek lisanslarımı İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri (2006) ve İstatistik (2014) bölümlerinde tamamladım.

Temel uzmanlığım bilgisayar ve istatistik iken, teknolojinin gelişmesine paralel değişim gösteren bölümlerden “Yönetim Bilişim Sistemleri’ne” ilgi duymaya başlamam sebebiyle, Yönetim ve Organizasyon alanında doktora eğitimi (2020), onunla beraber ikinci lisans eğitimimi Anadolu Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri (2020) bölümünde tamamladım.

Kısaca Deneyimim..

Veri bilimi, iş zekası uygulamalarının yanında bilgi yönetimi öncelikli ilgi alanlarımdandır. Diğer taraftan yaklaşık 8 yıl mesai harcadığım MSKU Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde sistem sorumlusu ve eğitmenliği üzerine çalışmalarım bulunmaktadır. 2001 – 2023 yılları arasında MSKU Enformatik Bölümü’nde bilgi ve iletişim teknolojileri ile ilgili dersler verdikten sonra 2023 Ekim aynda MSKU Teknoloji Fakültesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümüne doktor öğretim üyesi olarak atandım . Kişisel ve kurumsal ortamlarda, içeriği; yazılım geliştirme, istatistiksel analiz ve bilgi yönetimi olan projelerde araştırmacı veya eğitmen olarak aktif görev aldım.

Şu an ki Meraklarım..

İstatistiksel analiz, dijital dönüşüm, iş zekası çözümleri ve siber güvenlik ilgi duyduğum alanlar içindedir.

Translate »