- Cyberthreat Maps Uygulaması Tanıtımı
- Sosyal Mühendislik
- Oltalama Türleri
"Veri Bilimi, Dijital Dönüşüm, Dijital Okuryazarlık, İş Zekası"
İnova Muğla TTO A.Ş. tarafından düzenlenen 2021 Yılı Üniversite İş Dünyası İşbirliğini Güçlendirme Seminerleri kapsamında E-Ticaret Uygulamaları sunumumu gerçekleştirdim. Fayda sağlaması dileğiyle..
Makale aramak için ilgili sitelere gitmeden, siteleri bütün halde gösteren ve etkili filtreleme özellikleri ile sonuca hızlıca ulaşmanızı sağlayan akademik araç. Atıf sayısı, yayın yılı gibi kritik öneme sahip sonuçları hızlıca görebiliyorsunuz. Sonuçları farklı formatlarda export edebiliyorsunuz.
Kimi siteler için (WebOfScience, Scobus) üyelik ya da api istiyor. Bu da erişimi ücretli yapabilir. Denemedim, deneyince yazarım
Bilgisayarınıza kurarak, kullanabiliyorsunuz. Linki aşağıda, kolay gelsin.
Arkadaşlar merhaba, pandemi döneminde anlattığım istatistik paketleri dersimle ilgili ders videoları oynatma listesi aşağıdaki linkte. İyi seyirler, kolaylıklar.. (Derste kullanılan istatistik uygulama yazılımı SPSS)
Arkadaşlar merhaba,
Aşağıda paylaştığım Telegram linki ile teknoloji ile ilgili paylaşımlar yapmayı istiyorum. Özellikle benim araştırdığım, gördüğüm ve arkadaşlarla, öğrencilerimle paylaşabilirim, diyebileceğim siber güvenlik, veri bilimi ve bilgi yönetimi odaklı içerikler için bu grup isteklerimi karşılar düşüncesindeyim.
3-5 dakikanızı ayırarak okuyacağınız makaleler, kariyerinize katkı sağlayacak kurslar (ücretsiz), alana dönük kongre/konferans raporlarının linklerini bu grup altında paylaşacağım.
Okumaya devam et “Telegram Linki – Akademik Bilişim Paylaşımları Grubu”Bilgi iletişim teknolojileri dersi için anlattığım dersimin yaşam boyu öğrenme kısmı, iyi seyirler..
Bilgi İletişim Teknolojileri dersi için anlattığım konunun videosu..
Senkron – asenkron ya da çevrimiçi – çevrimdışı olarak da isimlendirilen bu kavramlarla ilgili “Bilgi İletişim Teknolojileri”dersinde anlattığım giriş babında bir video, iyi seyirler…
Uzaktan öğretim yöntemi ile 2008 senesinden beri ders vermekteyim. Bunu söylerken Çizgi-Tagem firmasına ayrı bir teşekkür etmek isterim. Zira 2008 de bizim okulda uzaktan eğitim alt yapısı yokken, onlardan derslerim de kullanmak üzere sanal sınıf ricasında bulunmuş ve 14 hafta boyunca o sanal sınıfı kullanarak öğrencilerimi (Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği bölümü öğrencileri idi..) video konferans ile tanıştırmıştım. Neyse konumuza dönelim!! Bana hep uzaktan öğretim mi yoksa örgün öğretim mi daha başarılı, diye sorular o kadar çok sorarlar ki, yaklaşık 8 sene (2010-2018) üniversite uzaktan eğitim altyapısının kurulması konusunda da bilgim olması, bu soruya bugün için cevap vermemi kolaylaştırdı açıkçası.
Okumaya devam et “Uzaktan mı? Örgün mü?”